Vreme čitanja: oko 1 min.

Juventus savladao Kaljari i popeo se na prvo mesto Serije A

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kostić asistirao za gol

  • 0
FK Juventus Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa savladali su na domaćem terenu ekipu Kaljarija sa 2:1 u okviru 12. kola Serije A i bar nakratko zauzeli prvu poziciju na tabeli.

Klub iz Torina je teže nego što se očekivalo došao do vredna tri boda. U prvom poluvremenu mreže su mirovale, da bi nastavak doneo više uzbušenja. Crno-beli su do vođstva došli u 62. minutu preko Bremera, a u ulozi asistenta našao se srpski reprezentativac Filip Kostić.

Deset minuta kasnije Juventus je duplirao prednost preko Ruganija. Iako se očekivalo da će klub iz Torina mirno privesti meč kraju, Dosena je u 75. minutu dao nadu gostima i uneo neizvesnost u meč, ali Kaljari nije imao snage za izjednačenje.

Srpski reprezentativci upisali su nastupe za Juventus u ovom meču. Filip Kostić je bio među najboljima na terenu, dok je Vlahović dobio šansu od 65. minuta, kada je zamenio Kena.

Nakon ovog kola Kaljari zauzima 17. poziciju na tabeli sa devet bodova, dok se Juve popeo na prvo mesto na tabeli sa 29, uz utakmicu više od Intera.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su navijači Zvezde ispratili igrače u svlačionicu na poluvremenu u Pančevu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA