≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rad objavio fotografiju kako huligani s fantomakama tuku njihovog golmana ispred tribine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokante scene u Gornjoj varoši

  • 9
FK Zemun, FK Rad Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Beograda

FK Rad se oglasio saopštenjem povodom prekida meča u Zemunu, gde su huligani domaćeg tima napali njihovog golmana, kome su oteli šal "Junajted Forsa", a tom prilikom su mu naneli i nekoliko udaraca u glavu, posle čega je završio u Urgentnom centru.

Rad je objasnio razloge povlačenja sa terena jer njihovi igrači nisu osećali sigurnost na terenu posle napada na njihovog golmana.

Sada je Rad objavio i fotografiju sa samog meča, na kojoj se vidi kako nekoliko huligana maskirani fantomkama tuku golmana, koji je krenuo ka navijačima koji su mu oteli šal Junajted Forsa, koji je okačio za mrežu gola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Фудбалски Клуб Рад (@fkradbeograd)

- Da li je ovo organizacija i bezbednost naše dece?! Organi reda, gde ste? Kako je moguće da niko nije pokušao da spreči incident? Da li ova lica sa fantomkama smeju da budu na terenu? Je l’ je normalno da se naši navijači masakriraju pošto su želeli da zaštite igrače jer policija to nije uradila? Posle svega ovoga, doneta je odluka da utakmica može biti nastavljena, a da se pre toga tribine nisu ispraznile - stoji u komentaru FK Rad uz fotografiju kako huligani tuku njhovog golmana.

Inače su fotografije prvobitno objavljene na Instagram nalogu Taurunum bojsa, koji se očigledno diče ovom svojom "akcijom" i napadom na golmana i otimanjem šala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Таурунум1987 (@taurunum1987)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    11. novembar 2023 | 21:39

    Izbaciti Zemun iz svih liga.

  • Realno

    11. novembar 2023 | 21:52

    Šta on juri sa se bije sa njima ? Podjednaka odgovornost... Prvo provokacija, pa onda još ide da se bije za šal... Dečko, odluči... Ili teren ili tribina?

  • Urke

    12. novembar 2023 | 12:50

    Što niste oteli šal Radovcima? Nepisano pravilo je da se igrači ne diraju. Ovako ste se samo izblamirali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA