Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul slavi magičnog Salaha: Aston Vila ušla u dobar ritam, Brajton nije uspeo da pobedi ni Šefild

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest Hem je slomio Notingem Forest

  • 0
Mohamed Salah, FK Liverpul Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Liverpula ostvarili su trijumf u 12. kolu Premijer lige na svom terenu, pošto su savladali Brentford relativno lako uz nekoliko maestralnih poteza Mohameda Salaha - 3:0 (1:0).

Sjajno je igrao magični Egipćanin, ali je mogao mnogo pre njega i Darvin Nunjez da bude junak Liverpula. Međutim, dva puta su mu pogoci poništavani zbog ofsajd pozicije, prvo u 22. minutu, a zatim i u 27. minutu.

Ipak, Nunjez je zatim bio asistent Mohamedu Salahu u 39. minutu, posle čega je Egipćanin dao još jedan gol u 62. minutu na dodavanje Cimikasa. Konačan rezultat postavio je Diogo Žota u 74. minutu, a Cimikas je upisao još jednu asistenciju.

I Aston Vila je bila ubedljiva kod kuće slavivši protiv Fulama (3:1), a posao je bio gotov već posle sat vremena.

Do tada je domaćin dao tri pogotka - prvo je svoju mrežu pogotio Robinson u 27. minutu, potom je i Mekgin uspeo da se upiše u strelce u 42. minutu, da bi Oli Votkins obradovao Fantasy menadžere prekidom posta u 64. minutu. Do kraja je samo Raul Himenez uspeo da ublaži rezultat.

Brajton nije mogao da pobedi kod kuće ni ekipu Šefild junajteda, ali se mora reći da ih je u tome malo zakočio crveni karton Dahuda - 1:1 (1:0).

Jesu domaćini poveli u 6. minutu preko Adingre na asistenciju Buonanotea, ali je gost u nastavku posle pritiska izborio remi zbog autogola Vebstera.

U preostalom meču, Vest Hem je posle preokreta slavio nad Notingem Forestom - 3:2.

Paketa je doneo prednost Čekićarima u ranoj fazi u 3. minutu, da bi Avoniji pred poluvreme stigao da poravna. Elanga je potom dao i vođstvo gostima, ali su Bouven i Souček ipak bili talični za domaćina.

(Telegraf.rs)

Video: Nataša Lazarević je fudbalski sudija na utakmicama muških klubova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA