Šou program na "Stamford Bridžu": Čelsi - Mančester siti 4:4! Plavci golom sa penala u 95. minutu uzeli bod

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kakvo ludilo...

Derbi Premijer lige koji je opravdao svako moguće očekivanje! Čelsi je pokazao da igra dobro protiv jakih timova, a Mančester siti se na kraju i "opekao" na "Stamford Bridžu", pošto su Plavci u 95. minutu sa bele tačke uspeli da im otmu dva boda iz ruku u meču u kojem smo videli čak osam golova - 4:4 (2:2).

Neverovatno je šta je sve polazilo od ruke fudbalerima dve ekipe večeras. Kao da su svi bili spremni da nam podare spektakl koji nećemo zaboraviti. Na kraju je Čelsi mogao da bude daleko zadovoljniji konačnim rezultatom.

Ništa nije nagoveštavalo da će ova utakmica doneti ni manje ni više nego osam golova. Jer prva četvrtina meča nam nije donela nijedan. Ali onda je sve krenulo! Prvo je Erling Haland sa bele tačke doneo prednost Sitiju, posle čega je usledio brzopotezni preokret Plavaca.

Čelsiju je poravnanje doneo Tijago Silva u 29. minutu, a Rahim Sterling se nadovezao osam minuta kasnije, posle čega je Čelsi i poveo na veliko zadovoljstvo domaće publike. I to je kratko potrajalo, tek oko devet minuta, jer je Siti u prvom minutu nadoknade poravnao na 2:2.

Ni to nije bio kraj drame, već njen početak. Opet se na sceni pojavio Erling Haland koji je doneo 3:2 za Siti, a potom je Džekson izjednačio na 3:3 u 67. minutu. I činilo se da će se posle toga stvari malo smiriti, ali u to su mogli verovati samo oni koji ne poznaju dobro Premijer ligu.

Igrao se 86. minut kada je Rodri postigao 7. gol na meču za vođstvo Sitija. Bila je to velika strela u srce Čelsija, ali se plavi tim iz Londona oporavio od toga i uzvratio.

U 95. minutu, a igralo se deset minuta nadoknade, Čelsi je dobio penal, a Palmer je bio miran sa bele tačke za konačan rezultat!

(Telegraf.rs)

Video: Minut ćutanja u Humskoj zbog smrti Mustafe Hasanagića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA