Vreme čitanja: oko 2 min.

Heroj Partizana posle gola i pobede: "Mi se držimo zajedno, ko god da je iskočio bilo bi isto"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ilić je postigao golčinu u poslednjim sekundama meča

  • 6
Mihailo Ilić Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Čukaričkog sa 2:1, u okviru 15. kola Superlige Srbije, a utiske nakon meča, izneo je junak crno-belih, Mihajlo Ilić, koji je postigao pobedonosni gol u poslednjim sekundama meča.

- Prvo da krenem od utakmice, stvarno da kažem jedan evropski meč, sigurno je Čukarički dobra ekipa, dobra utakmica sa puno šansi, dobrim intenzitetom. Ja sam danas iskočio u prvi plan kao taj da kažem heroj, drago mi je što je tako ispalo. Ko god je to bio večeras, nije bilo bitno, ali ja sam iskočio i baš mi je drago. Imao sam dosta šansi do sada stalno u svakoj utakmici, bar jednu šansu, nije me htelo i evo možda je sad došlo kada je najpotrebnije.

Bio je ovo zahtevan meč za crno-bele...

- Kažem još jednom, baš zahtevna i teška utakmica za sve nas. Više mi je krivo što smo primili taj gol posle nekoliko bez primljenog gola, ali šta je, tu je tri boda, idemo na pauzu da se dobro odmorimo kako ko i vraćamo se, spremamo se za dalje.

Čestitao je Ilić saigraču iz reprezentacije na pogotku.

- Pa tako je, oni imaju isto stvarno dobre igrače, ja ga zovem Džin, on je postigao, drago mi je zbog njega, on je stvarno isto profesionalac, čestitam mu njemu ovim putem.

FK Partizan - FK Čukarički Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Sledi okupljanje reprezentacije...

- Tako je, sutra imam okupljanje u Novom Sadu, čekaju nas revanš protiv Engleske i druga utakmica protiv Luksemburga.

Našao se Ilić i na širem spisku seniorske reprezentacije.

- Sigurno da mi znači. To je do sada, najveći korak u mojoj karijeri, biti pozvan u A reprezentaciju, i biti sa svim onim fudbalerima tamo, predstavljati našu zemlju, biti na širem, pa na užem spisku.  To je korak jedan u napred, ali treba da ostaneš miran, fokusiran, da nastavimo ovako jer je sve to došlo odavde i od ovih igrača.

Kako sam kaže, ekipa se drži zajedno.

- Sigurno mi znači svaki dobar kompliment i svaki neki vid podrške znači, da li je to bilo od trenera ili saigrača. Mi se svi držimo zajedno, pogotovo mi u zadnjoj liniji i podržavamo jedan drugog i kada dođe do greške, ali tu smo jedan za drugog. Kada jedan pogreši, tu su drugi da ga isprave ili podrže ako nešto pogreši. Ovog puta, kažem još jednom, ja sam danas iskočio u prvi plan, ko god da je to bio, sasvim svejedno i tako, ali dobro, evo šta je, tu je, bitno je, kažem još jednom, najbitnija su tri boda.

Za kraj, gol je posvetio porodici.

- Porodici, naravno, sestra i tata su bili tu gore, mama preko TV-a - rekao je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. novembar 2023 | 23:23

    Svi ste vi isto nauceni.....Da mozete da se ponasate na terenu kako hocete jer ste zasticeni....Ti si mali zasluzio crveni karton i zato bar cuti i ne komentarisi nista.....

  • tijana

    12. novembar 2023 | 22:20

    Namestena utakmica

  • Srđan

    13. novembar 2023 | 07:00

    Da ga nisi dao ti - dao bi ga sudija Nikolić...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA