Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski klub dao prvi gol posle dve i po godine: Trenutno ove sezone ima gol-razliku 1:102

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran podatak vezan za Polet iz Glogovnice

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Nikola Anđić

Ima timova koji se raduju samo kada daju bar jedan gol na nekoj fudbalskoj utakmici. Za njih je rezultat nevažan i bitno je zabaviti se, a to je izgleda moto Fudbalskog kluba Polet iz Glogovnice iz Hrvatske koji do prošlog vikenda nije uspeo da postigne pogodak pune dve i po godine.

Tamo je završen prvi deo sezone u Trećoj županijskoj fudbalskoj ligi, a križevačkoj grupi u 12. kolu ekipa Poleta iz Glogovnice je uradila nešto što nije baš dugo. Dala je gol protiv Prigorja iz Svetog Petra Orehovca.

I izgubila sa 13:1.

Interesantno je da je to bio prvi gol za Polet od 22. maja 2021. godine kada su takođe uspeli da postignu gol protiv Prigorja i tada takođe izgubili rezultatom 13:1.

Da stvar bude kataklizmična za ovaj tim, oni posle ovog rezultata iz 11 utakmica imaju bizarnu gol razliku 1:102 sa naravno 0 bodova na dnu tabele Treće županijske fudbalske lige.

- Ne znam kako je klub ranije radio. Sada su se neki igrači vratili. Ali znate kako to ide, fudbaleri su mladi i neiskusni, moraju da se uigraju i poslože. Ni vreme nije dobro, tako je, kako je - rekao je jednom prilikom Stjepan Mihaljek, trener ovog kluba za Index.hr.

(Telegraf.rs)

Video: Selektor Piksi o budućnosti tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA