≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozna sveska iz Kine čuva Piksijeve tajne: Fotografi zabeležili zanimljiv detalj na konferenciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selektor će očigledno pripremiti

  • 1
Dragan Stojković Piksi Foto: MN Press

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju za medije pred okupljanje Orlova u Staroj Pazovi, povodom odlučujuće utakmice koju će naša reprezentacija odigrati u nedelju 19. novembra u Leskovcu na stadionu Dubočice.

Piksi je bio izuzetno raspoložen i uveren u trijumf svoje ekipe u poslednjem meču kvalifikacija za EURO i samouveren je da će voditi ekipu na Evropsko prvenstvo i da će biti čovek koji je odveo reprezentaciju na EURO posle 24 godine.

Fotografi i novinari su imali priliku da vide i zanimljiv detalj na Piksijevoj konferenciji, jer je sa sobom poneo svesku, koja je bila obložena kožom, a na kojoj je pisalo "fudbalska taktika" na engleskom.

Tu su bila i kineska slova, pa je oligledno to sveska u kojoj Piksi vodi određene evidencije iz perioda dok je još radio u Kini kada je bio trener ekipe Gvangžu R&F.

Tu su očigledno bile spremne i određene ideje koje selektor planira da implementira za ključnu utakmicu Orlova za plasman na EURO.

Podsetimo, reprezentacija Srbije će pre meča u Leskovcu igrati prijateljski duel protiv Belgije, u Briselu na stadionu Kralj Boduen, dok će u nedelju od 15 časova na stadionu Dubočice pokušati da overi plasman na EURO.

(Telegraf.rs)

Video: Piksi poručio: "Srbija će pucati iz svih oružja 19. novembra"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    14. novembar 2023 | 07:08

    Tu su upisane carobne formule.Videli smo na Sp i kasnije kako igraju.Da ih sudije nisu pokrale danas bi bili prvaci sveta.Otreznimo se i budimo realni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA