Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u Realu: Hrvat iznenada napustio klub, a mnogi igrači se oduševili u svlačionici!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na poziciji šefa medicinskog tima bio je od 2017. godine

  • 2
Karlo Anćeloti, FK Real Madrid, Luka Modrić Foto: Profimedia/Sportinfoto/Shutterstock Editorial

Fudbaleri Real Madrida ove sezone sve češće su u bolnici umesto na terenu, a ceh za to platio je hrvatski doktor Niko Mihić, koji je od 2017. godine bio na čelu medicinskog tima "kraljevskog kluba".

Kako prenosi Marka, odlazak Mihića sa mesta šefa medicinskog tima nije iznenađenje, jer osim sve češćih povreda igrača, došlo je i do sukoba između ostalih doktora u Realu, koji su imali drugačije mišljenje od Hrvata.

Španski list koji je najupućeniji u dešavanja u madridskom klubu, navodi da su mnogi srećni zbog odlaska hrvatskog doktora među igračima, jer su se mnogi i nervirali oko njegovih odluka.

Navodno je još prošle sezone nezadovoljstvo prvi iskazao Karim Benzema, koji je imao česte povrede, a one su se nastavile i u Al Itihadu nakon prelaska u Saudijsku Arabiju. Benzema je čak i u jednom momentu prestao da sluša preporuke glavnog doktora Reala i počeo je radi na svoju ruku.

Niko Mihić Niko Mihić; Foto: Tomislav Miletic / Pixel Media / Profimedia

Slučajevi Sebaljosa i Alabe takođe su pomno ispitivani od strane čelnika Reala, a glavno neslaganje je bilo vezano za povredu Arde Gulera, gde Mihić nije želeo da se odmah ide na operaciju, već da se proba konzervativnom metodom oporavka. Ali, na kraju je ipak morao na operaciju.

Nakon toga su se nadovezale i povrede Kurtoe, Militaa, a tu je odmah urađeno ono što je klub naredio, odmah je operisan od strane Manuela Lejesa, hirurga koji je operisao i Marka Asensija.

Sezona 2021/22 je bila istorijska kada su povrede u pitanju, bilo ih je ukupno 62, dok je prošle sezone bilo 53 povrede.

Kako navodi Marka, Mihićev naslednik će, biti Felipe Segura Ortiz.

(Telegraf.rs)

Video: Luka Modrić je kupio vilu od kontroverznog advokata: Za ovaj mega luksuz iskeširao je 12 miliona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teo kralj

    14. novembar 2023 | 19:16

    Tako je to kad nisi učio školu, već preko stranke nađeš posao ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA