≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavljena nova lopta za EURO 2024

Vreme čitanja: oko 1 min.

Modernizacija nove lopte ne donosi samo atraktivan izgled

  • 0
Lopta "Fudbalska ljubav" EURO 2024 Foto: Marc Schueler / imago sportfotodienst / Profimedia

Čuveni brend Adidas predstavio je novi dizajn lopte, pod nazivom „Fussballliebe“ , za fudbalsko Evropsko prvenstvo 2024 koje će se odrzati u Nemačkoj.

Sam naziv lopte znači "ljubav prema fudbalu", što bi trebalo da aludira na odnos Nemaca prema najpopularnijem evropskom sportu.

Moderni dizajn lopte nije jedino što krasi ovu loptu, sadrži senzor u sebi, a nova tehnologija omogućava sudijama, posebno onima u VAR sobi, da utakmice budu mnogo regularnije.

Cena ove ekskluzivne adidasove lopte pred naredno prvenstvo će biti 150 evra. Podsetim, EURO 2024 biće održano od 14. juna do 14. jula u čak 10 gradova: Berlinu, Kelnu, Dortmundu, Dizeldorfu, Frankfurtu, Gelzenkirkenu, Hamburgu, Lajpcigu, Minhenu i Štutgartu.

Orlovima je potreban jedan bod kako bi izborili plasman na EURO 2024.  Potencijalnim nastupom na ovom turniru Srbija bi izborila na Evroposkom prvenstvu prvi put nakon više od dve decenije.

Srbija puna optimizma ulazi u naredni meč, gde će u Leskovcu dočekati reprezentaciju Bugarske u nedelju od 15 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA