Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbiji protiv Bugarske sudi čovek koji je u prošlom ciklusu za Svetsko prvenstvo bio taličan!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato lice u Leskovcu

  • 2
Erik Lambrehts Foto: Bruno Fahy / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Srbije kalendarsku 2023. godinu završavaju u nedelju na novom stadionu u Leskovcu utakmicom poslednjeg kola kvalifikacija za EURO protiv Bugarske.

Samo jedan bod dovoljan je Orlovima kako ne bi razmišljali šta se u istom terminu od 15 časova događa u Budimpešti u okršaju Mađarske i Crne Gore. Pobeda bi u slučaju iznenađanja na "Puškaš Areni" i slavlja gostiju donela čak i prvo mesto i bolju poziciju na žrebu za glavni turnir, ali najpre treba obezebediti prolaz.

Generalka pred Bugarsku u Belgiji je iznedrila i pozitivne i negativne stvari, međutim izvesno je da selektor Dragan Stojković otprilike zna i ima u glavi tim koji će izaći na travnjak u nedelju.

Na teren će istrčati i sudija upravo iz Belgije Erik Lambrehts, objavljeno je na zvaničnom sajtu UEFA. On je već delio pravdu Srbiji 2021. godine i tada nam dosudio dva penala u pobedi nad Azerbejdžanom od 3:1.

Belgijanac je na velikoj sceni od 2014. godine, a u slobodno vreme bavi se prodajom kao frilenser.

Njemu će pomagati Žo de Vajrd i Kevin Monteni. Četvrti sudija biće Nejtan Verbomen, dok će u VAR sobi sedeti Pol Van Bekel i Jan Boterbeg. Samo glavni VAR sudija nije iz Belgije već Holandije.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Dobra provera u Belgiji, okrećemo se Bugarima, znamo šta želimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA