≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladenović i Gudelj spremni za Bugare: "Sve je na nama, kreiramo našu sudbinu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija i u ovom meču ide na pobedu

  • 8
Nemanja Gudelj, Filip Mladenović Foto: Marko Jovanović

Reprezentativci Srbije Filip Mladenović i Nemanja Gudelj izjavili su da im je drago što će moći da igraju pred domaćom publikom kavalifikacioni meč protiv reprezentacije Bugarske, koji se igra u Leskovcu ove nedelje od 15 sati. 

- Rezultati iz Podgorice i Sofije ništa ne menjaju. Sve je na nama što smo i očekivali na kraju ovih kvalifikacija. Da mi kreiramo našu sudbinu. Znamo šta nam je činiti i svakako da se nadamo najboljem epilogu - rekao je levi bek reprezentacije Srbije, Filip Maldenović.

Gudelj optimistično ulazi u naredni meč, pošto je bio počastvovan da nosi kapitensku traku u prethodnoj utakmici protiv Belgije. To mu daje dodatnu motivaciju za naredni susret.

- Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Drago nam je zbog toga što ćemo imati podršku, a želja je da se na kraju zajedno radujemo. Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega - istakao je Gudelj.

Fudbaleri Srbije su otputovali za Niš gde će se pripremati za neugodnog protivnika koji ih čeka u nedelju.

(Telegraf.rs)

Video: Stojković: Dobra provera u Belgiji, okrećemo se Bugarima, znamo šta želimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA