Vreme čitanja: oko 1 min.

Finska ubedljiva protiv Severne Irske, Moldavija remijem ostala "u igri", Albanija na EP

Vreme čitanja: oko 1 min.

Biće zanimljivo u grupi E

  • 0
EURO, Finska, Rusija AP Photo/Tanjug

Odigrane su još dve utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Finska je upisala ubedljiv trijumf, dok su Moldavija i Albanija remizirale.

Finci su bili izuzetno ubedljivi protiv Severne Irske, i slavili su sa čak 4:0. Međutim, ni sa ovom pobedom, Finci nemaju šanse da se kroz kvalifikacije plasiraju na Evropsko prvenstvo.

Poveli su Finci u 42. minutu preko Džoela Pojanpala, koji je bio precizan sa bele tačke. Već na startu drugog poluvremena, Daniel Hakans je duplitao prednost, da bi u 74. minutu pogodio i Timu Puki.

Uspeo je Puki u finišu meča i da upiše asistenciju, kada je uposlio Robina Loda u 88. minutu. Kada je reč o stanju na tabeli, Finska je četvrta sa 15 bodova, i bez šansi za prolaz, a Severna Irska je poziciju niže sa šest osvojenih bodova.

U drugom meču, Moldavija i Albanija su remizirale sa 1:1. Albanija je tako "overila vizu" za Nemačku, i plasman na Evropsko prvenstvo, dok su Moldavci, kako, tako ostali u igri.

Ipak, dosta toga zavisiće i od ishoda meča Poljska - Češka, koji je na programu od 20.45.

Kada je reč o stanju na tabeli, Albanija je prva sa 14 bodova, dok je Moldavija treća sa 10, koliko ima i Poljska na četvrtom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA