Vreme čitanja: oko 1 min.

Za njega su zaboravili, a on je još u Zvezdi: Fudbaler uživa u Beogradu, ali u januaru već želi raskid ugovora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta se s njim desilo

  • 3
Filipo Falko Foto: Marko Jovanović

Kada je Filipo Falko stigao kao pojačanje u Crvenu zvezdu, svi su bili oduševljeni činjenicom da je Dejan Stanković u klub doveo igrača kojeg žele i ekipe iz Serije A. Ipak, od pojačanja ništa nije video, a Falko je imao izuzetno blede partije u aktuelnom šampionu Srbije.

Falko je stigao u Zvezdu u transferu vrednom 1.200.000 evra, još u januaru 2021. godine, te je odigrao ukupno 36 mečeva za klub, postigao je šest golova i imao je četiri asistencije ovaj "Mesi iz Salenta", kako su ga nazivali.

Ipak, to nije bilo dovoljno, sve je manje dobijao šansu, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Kaljariju, gde ga je povreda omela da odigra više od 14 utakmica.

Vratio se u Zvezdu, a sada nije ni u planovima Baraka Bahara, dok se neretko mogu videti i njegovi storiji na Instagramu kako uživa po Beogradu. Kako tvrdi Nikolo Skira, došlo je vreme i da se Falko oprašta od Zvezde, pošto je zaposlio novog agenta s kojim će poraditi na raskidu ugovora već u januaru.

(Telegraf.rs)

Video: Dejan Stanković o tome ko je folirant u Zvezdi, a ko pravi igrači sa karakterom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TADIJA ZEMUN

    18. novembar 2023 | 22:13

    jos jedan promasaj,koga placamo ,koliko ih je bilo do sada,a ima ih i trenutno ko je kriv za ZVEZDINE bacene milione evra terzic,mrkela,marin...hoce li da odgovaraju nekome,hoce li da vrate pare(a imaju od cega)...znaci naplatiti im sve pare sa kamatom(od kojih su se obogatili,na racun ZVEZDE)za debile,koje su dovodili za velike pare....

  • da ga ponude

    18. novembar 2023 | 20:39

    na buvljaku u trst-u

  • Drekavac

    18. novembar 2023 | 19:18

    Samo takav igrac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA