Vreme čitanja: oko 1 min.

Englezi opet obrukali Orliće, samo ovoga puta dosta manje: Srbija imala sreće, pa primila "samo" tri gola

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije se moglo...

  • 2
Srbija, Engleska, Bačka Topola Foto: MN Press / Nebojša Paraušić

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije do 21 godine, ponovo je poražena od Engleske. Ovoga puta su Orlići donekle i sačuvali obraz, pošto je bilo "samo" 3:0, za razliku od prvog susreta gde su primili čak devet golova od svog protivnika (9:1).

Dosta toga se izdešavalo od poslednjeg duela, naša reprezentacija je slavila protiv Severne Irske, ali je i promenila selektora. Umesto Dušana Đorđevića se na klupi našao Ljubinko Drulović, ali ni to nije dovoljno za Engleze.

Čak je Srbija izašla sa defanzivnom postavkom, čak je tri štopera postavio Drulović, međutim, nije to moglo da zadrži Engleze, koji su već posle 20 minuta imali prednost od 2:0, čime su praktično i pokazali kakav je pravi odnos snoga.

Džejms MekEti je načeo mrežu u 5. minutu, a isti fudbaler je postigao i novi gol u 19. minutu susreta.

Englezi su potom igrali smireno, čuvali su loptu, a koliko su bili nadmoćniji, govori i podatak da su u prvom poluvremneu imali posed lopte na svojoj strani - 77:23, dok Srbija nije uputila niti jedan udarac ka golu protivnika.

Drugo poluvreme je Engleska otvorila novim golom, Harvi Eliot je postigao gol u 55. minutu za 3:0, a ništa drugačiji nije bio odnos snaga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA