Vreme čitanja: oko 1 min.

Piksi posle plasmana na EURO: "Raduj se Srbijo, ovo je veliki dan za srpski fudbal"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jasan je bio selektor Orlova

  • 10
Fudbal kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Srbija Crna Gora Dragan Stojković Piksi Foto: Mileta Mirčetić

Izborila je fudbalska reprezentacija Srbije plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, i igraće na evropskoj smotri posle duge 24 godine, posle remija sa Bugarskom sa 2:2.

Velike zasluge za to idu i selektoru Orlova, Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je izneo utiske nakon remija sa Bugarskom.

- Raduj se Srbijo. Ovo je veliki dan za srpski fudbal. Posle toliko godina ćemo imati svoju ekipu na EP. Čestitam momcima koji su trčali, borili se i nisu se predavali. I kada smo bili u rezultatskom manjku, verovali su da mogu do gola. Upozoravao sam da moramo biti jako oprezni - rekao je Stojković za RTS, pa nastavio:

- Znate da su ove utakmice na psihološkom planu teške. Nije to lako izdržati, ali momci su pokazali mentalitet koji treba da krasi jednu ekipu. Zasluženo idemo u Nemačku. Važno je da smo ciklus završili na najbolji mogući način. Ovo je poklon naciji, našoj državi. Poklon svima koji su nas podržavali i verovali u nas. Ovo je veliki dan za srpski fudbal - dodao je selektor Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šou Rajkovića i Mladenovića: Igrali su kolo posle odlaska na EURO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. novembar 2023 | 17:31

    Mi izgleda nismo istu utakmicu gledali,o kakvom trcanju i zalaganju igraca prica ovaj covek?

  • FSS

    19. novembar 2023 | 18:11

    😂😂😂 Pixi da li si ti gledao utakmicu? Cemu mi da se radujemo? Vasoj igri ili sto ste dobili brdo novca za nista? Raduj se ti i tvoji bogatasi koji misle da su fudbaleri a u stvari su samo bruka za Srpski fudbal. ja ni jednu vasu utakmicu necu gledati a i niko drugi ne bi trebao da vas gleda zato sto niste zasluzili.

  • Majstor

    19. novembar 2023 | 18:05

    Čemu da se raduju, prolazu sa druge pozicije u najtuznijoj grupi, porazima 2 puta od Madjara, i neresenom rezultatu protiv Bugara, tome da se raduju? E moj Piksi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA