Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Nedić u studio RTS-a ušao sa šalom Srbije, pa pesmom ispratio Orlove na EP: "Ko čeka taj i dočeka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veselio se poznati analitičar suđenja

  • 3
Dejan Nedić Foto: Printskrin / RTS

Nema sumnje da su fudbaleri Srbije posle mnogo vremena plasmanom na Evropsko prvenstvo napravili veliki uspeh, i pored ne tako dobrog izdanja u poslednjem meču kvalifikacija protiv Bugarske (2:2).

Mogli su Orlovi i ranije da razreše dileme, međutim do konačnog okončanja malih muka došlo je tek u finišu meča kada je postignut izjednačujući pogodak.

Analitičar suđenja i čest gost RTS- Dejan Nedić znao je kako da proslavi pobedu. Najpre je studio ušao sa šalom Srbije, potom je imao šta i da kaže i uz neku vrstu pesme ispratio Orlove na EP.

- Nije važno, nećemo danas da se bavimo spornim momentima , nema vremena, sve je bilo često, srećno. Hajmo za kraj, pošto nema vremena da kažemo. Kaže naša poslovica stara "ko čeka taj i dočeka". Toliko smo čekali Evropsko prvenstvo i evo prođe blizu četvrt veka, evo nas najzad tamo Nemačka nas u junu čeka. Idemo tamo da nas svi vide, idemo tamo da pokažemo šta znamo, idemo tamo da se nadigravamo, idemo tamo da našem narodu sreće i zadovoljstvo damo. Živela Srbija. Nisu važni sporni momenti, neka bude sreća i ne bude spornih momenata u Nemačkoj - rekao je Dejan Nedić.

Srbija će rivale na šampionatu saznati na žrebu u Hamburgu početkom decembra.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte šou Rajkovića i Mladenovića: Igrali su kolo posle odlaska na EURO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA