≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadić samokritičan posle remija i plasmana na EP: "Krivo mi je što smo ljudima priuštili nepotreban stres"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, cilj je ispunjen, Srbija je na Evropskom prvenstvu

  • 0

Uspela je reprezentacija Srbije da se plasira na Evropsko prvenstvo, i to posle 24 godine čekanja.

Orlovi su završili kvalifikacije kao drugi u grupi, i nakon remija sa Bugarskom, došli do boda koji je obezbedio "vizu" za Nemačku, a utiske nakon velikog uspeha, izneo je i kapiten reprezentacije Dušan Tadić.

- Drago mi je zbog tog podatka. Krivo mi je što smo svim ljubiteljima fudbala priuštili taj neki nepotrebni stres, da je trebalo drugačije da se završi. Hteli smo da završimo sa dominantnom igrom i pobedom. Ove utakmice je teško igrati, pogotovo drugo poluvreme. Ušli smo malo bojažljivo, samo da ne pogrešimo, i eto, oni su postigli taj pogodak i onda je nastao neki stres u igri, što je malo i razumljivo. Veliki uspeh, krivo nam je što nismo završili sa pobedom, ali veliki uspeh i želimo da budemo ponosni na to što smo postigli - počeo je Tadić.

Cilj je bio najbitniji...

- To je najbitnije. Ova utakmica je bila najbitnija da bi se ostvario cilj. Nebitno šta se igra i kako se radi, to smo znali. To je najbitnije, ispunili smo ono što se od nas očekivalo. Žao mi je što nismo ranije, ali eto, nikad njije kasno. Napokon, posle toliko godina smo se plasirali - zaključio je Tadić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA