Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlahović "spasio" klinca od obezbeđenja na kraju meča, pa poručio: "To je najmanje što sam mogao da uradim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nadam se da će jednog dana on biti na terenu i nekome isto tako dati svoj dres", dodao je Dušan

  • 1

Fudbaleri Srbije odigrali su 2:2 sa Bugarskom i tim bodom obezbedili su sebi plasman na EURO, 24 godine nakon što je naša zemlja poslednji put bila na kontinentalnoj smotri.

Posle meča viđena je simpatična scena kada je jedan mališan uleteo na teren prilikom proslave, a obezbeđenje je htelo da ga izvede. 

Međutim, uletelo je tu Dušan Vlahović to da spreči, dao mu dres, a klinac se prekstio i poljubio ga. Kaže naš napadač da je to najmanje što je mogao da uradi.

- Za nas je jako emotivn0 i jako je lepo kada igramo pred našom publikom. Kao što znate, cele godine smo van zemlje, daleko od prijatelja, roditelja. Kada smo ovde, čast je kada igramo pred punim stadionima, posebno dece, oni se iskreno raduju. Jako je velika čast bila. Ja kada sam bio mlađi, nije bilo kako sam zamišljao, ulazio sam na teren, gledao idole, to je najmanje što sam mogao da mogao da uradim za njega.

Nije ni video da se ovaj potom krstio i da je bio tako srećan.

- Ne nisam, zahvalio mi se, nadam se da sam ga obradovao. To je najmanje što sam mogao da uradim za njega. Nadam se da će i on jednog dana biti na terenu, da će on biti nečiji idol i da će on tako moći nekome da da svoj dres.

(Telegraf.rs)

Video: Orlovi idu na Evropsko prvenstvo u fudbalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA