Vreme čitanja: oko 1 min.

Višković "pecnuo" fudbalere Srbije tokom prenosa Novaka Đokovića: "Jedno je kada drhtite protiv Bugara..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija je odigrala nerešeno sa Bugarskom, ali i otišla na EURO

  • 1
Fudbal Srbija - Bugarska Foto: Mileta Mirčetić

Dva velika sportska događaja za srpski sport održana su poslednjeg dana u nedelji. Fudbaleri su nakon nerešenog rezultata u duelu sa Bugarskom otišli na EURO, dok je Novak Đoković u finalu Završnog mastersa branio trofej osvojen prošle godine.

Nisu izabranici Dragana Stojkovića Piksija pružili ubedljivu partiju, ali je glavni cilj ispunjen. Upravo je način na koji su Orlovi prošli dalje bio predmet poređenja komentatora Sport kluba tokom Novakovog meča u finalu Torina.

Nebojša Višković je tokom prenosa duela Noleta i Janika Sinera nakon potvrđenog brejka srpskog asa u prvom setu napravio malu paralelu između Đokovića i Orlova kojom je pecnuon nacionalni tim.

- Baš je Siner izgrešio, baš je popustio pod pritiskom, ali možda je i jučerašnja demonstracija sile protiv Alkaraza uticala na to. I ta poruka koju je Novak poslao Sineru pred ovaj duel, jer jedna stvar je kada drhtite do 80 i nekog minuta protiv Bugara i tako prođete i niko vas se ne plaši, a drugo je kada razbijete čoveka koji bi trebalo da vam bude najveći rival i onda vas čeka sledeći protivnik. To je ta poruka, nokautiraš onog pre tebe i ovaj posle tebe ima veliki veliki problem - rekao je Višković u prenosu.

(Telegraf.rs)

Video: "Ne može bez tenzija, morate malo i da drhtite! Ovi igrači su heroji": Piksi posle odlaska na EURO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    19. novembar 2023 | 20:15

    Pa da...Siner je pomislio šta će njemu uraditi kad je onako demolirao Alkaraza........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA