Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit scene u Hrvatskoj: Klub iz srpskog sela prosuo bodove zbog golmana, trener poručio: "Moramo da ga zezamo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nadrealne scene stižu iz Hrvatske

  • 1
Golman, BSK Foto: Facebook / CrneKese

Fudbaleri Kroacije iz Zmijavaca i BSK-a iz Bjelog Brda su remizirali u okviru 15. kola 2. HNL lige u Hrvatskoj, pošto su odigrali sa 1:1 i to nakon što je golman gostiju napravio katastrofalnu grešku koja je koštala njegovu ekipu dva boda.

Naime, sve je u ovoj utakmici išlo na ruku BSK-a, inače kluba koji dolazi iz srpskog sela u Hrvatskoj, ali nisu uspeli da izdrže do kraja i sačuvaju sva tri boda u svom džepu.

Krivica za to ide mladom golmanu Aleksandru Vukeliću (18) koji je načinio ogroman kiks.

On je prvobitno odbranio jedan slobodan udarac, kada se zbunio i zaboravio pravila, pa je praktično protivniku poklonio gol.

Posle ovoga je i trener kluba Denis Krstanović imao hit izjavu.

- Čestitke našim igračima na igri i požrtvovanosti koju su pokazali u uslovima koji nisu dostojni bilo kojeg sporta, osim možda motokrosa. Nakon ovako nes(p)retno primljenog gola, želim u ime čitave ekipe da iskažem podršku našem Aci (golmanu) jer mu je teško palo ovo. Debitovao je prvi put u seniorskom fudbalu i osim ovog trenutka, odradio je vrhunski posao. Reč je o jako dobrom i dragom momku, dobro odgajenom i pravom radniku. Aco, prošao si u životu puno gorih stvari i iz ovoga ćeš izaći jači. Malo ćeš morati da trpiš za....e na treningu ove nedelje. Ko je bez greha, neka prvi baci kamen - rekao je trener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA