≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obradovao Srbiju sa 2 gola za 2 minuta, pa pred punim stadionom eksirao čokanj pun alkohola

Vreme čitanja: oko 1 min.

S pravom se Soboslaj opustio

  • 20
Dominik Soboslaj Printskrin: X/@FBAwayDays

Strepela je Srbija neočekivano protiv Bugarske do samog finiša meča, tek u 81. minutu Srđan Babić je dao gol za 2:2 koji nam je garantovao plasman na EURO, ali ne smemo da zaboravimo da su Orlovi imali i veliku pomoć od strane Mađarske!

Vodila je Crna Gora u jednom trenutku sa 1:0, taj rezultat im je bio dovoljan da idu dalje ukoliko Srbija izgubi. Ipak, da se iznenađenje u Budimpešti ne desi, pobrinuo se Dominik Soboslaj koji je u 67. i 68. minutu dao dva goal za preokret, malo pre nego što je Srbija počela da gubi od Bugarske.

Uvukao se našoj reprezentaciji, pogotovo navijačima, blagi strah kada je Kiril Despodov dao gol, ali su mnogi odahnuli zbog vesti iz Mađarske i golova Soboslaja.

Mađarska je potom slavila sa 3:1, proslavili su plasman na EURO sa prvog mesta u grupi, a Soboslaj je oduševio navijače tako što je pred krcatim tribinama eksirao čuvenu "palinku", tradicionalno mađarsko alkoholno piće. Pritom, čokanj koji je držao u ruci bio je poprililčno veliki.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić posle odlaska na EURO imao jaku poruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekg

    20. novembar 2023 | 09:32

    Za razlikubod nasih ovaj Sobozlaj i pijan zna da igra.

  • Marko

    20. novembar 2023 | 11:54

    Ko kaže da je neočekivano bilo da će da se muče? Ja sam mislio da će da izgube od Bugara. To je igra ispod svakog nivoa, daleko daleko je to od dobrog fudbala. Ne znam ni sta trazimo na tom EP al aj da se kaže da smo bili

  • mi

    20. novembar 2023 | 08:48

    Sportista? Čokanj rakije naiskap? Falilo je jos da zapali i neki tompus, da upotpuni ovaj uzas. Tuzno. Zato i nece nikada biti najbolji u onome sto radi. Nema nama pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA