Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Matić ostao bez trenera, presudio poraz od "očajnog" Liona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klubu baš i ne ide u poslednje vreme

  • 0
Bruno Ženesio Foto: Tanjug / AP

U Evropi cvetaju ruže, ali su rezultati Rena u Ligi 1 ispod očekivanja, posebno u poslednjih nekoliko mečeva, pa je ceh platio menadžer Bruno Ženesio.

Klub je objavio da je saradnja sa stručnjakom okončana i pored toga što je on u prethodne dve sezone uspevao ekipi da donese evropski fudbal. Razlog su samo dve pobede u prvenstvu u dvanaest kola, i niz od samo jednog osvojenog boda na pet mečeva. Crvreno-crni su trenutno tek na trinaestom mestu, a u poslednjem kolu savladao ih je čak i Lion, do tada poslednji na tabeli.

Ženesio je viđen kao glavni krivac za takvu situaciju, a ako ništa iza sebe ostavlja lepu zalihu od devet bodova u Ligi Evrope i poziciju broj jedan u grupi.

Bruno je klub vodio na 125 mečeva i ima odličan procenat pobeda od 52 odsto. Tokom karijere trenirao je i Lion i Peking Guoan.

Klub ima dovoljno vremena da odluči ko će ga zameniti na mestu glavnog trenera, pošto se klupski fudbal vraća tek za vikend.

(Telegraf.rs)

Video: Nemanja potpisao dres ocu: Matić naleteo na nezgodnog, ali i najvećeg fana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA