≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanov plan zimskih priprema: Stara baza u Turskoj, kompletira se spisak rivala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli će u Beleku boraviti od 18. januara od 2. februara naredne godine

  • 1
Bibras Natho Foto: FK Partizan

Iako je do kraja jesenjeg dela sezone ostalo nešto više od mesec dana (poslednja utakmica je 23. decembra), Partizan je već sada kompletirao plan zimskih priprema za početak 2024. godine. Nisu crno-beli menjali dobro poznatu bazu u Turskoj, odnosno u antalijskoj regiji, te će se u pomenutom odmaralištu i ovoga puta spremati za drugi deo sezone.

Crno-beli će u Beleku, odnosno u hotelu "Suenjo", koji je i prošle godine bio baza tima, boraviti od 18. januara do 2. februara naredne godine i u tom periodu će, pored uobičajenih treninga, odigrati i nekoliko kontrolnih duela.

U narednih nekoliko dana i taj spisak će biti kompletiran, jer crno-beli imaju popriličan izbor za prijateljske mečeve, počevši od učesnika Lige šampiona i bivšeg kluba trenera Igora Duljaja - Šahtjora iz Donjecka, preko slovenačkih Mure i Kopra, danskog Vejlea, nekolicine ruskih timova, kao i ekipa iz okruženja...

Broj kontrolnih mečeva, datumi i satnica odigravanja biće ustanovljeni u narednim danima, u dogovoru sa stručnim štabom, a u odnosu na plan i program rada tima u Turskoj.

(Z. Ivković)

Video: Neverovatan gol Partizana u sudijskoj nadoknadi za pobedu nad Čukaričkim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnici Pomoravlje

    20. novembar 2023 | 17:51

    Stadion nam je teska rupa veca od marakane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA