Vreme čitanja: oko 1 min.

Tadić asistira za plasman na EURO, ali i u humanoj misiji Fondacije Mozzart!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fondacija otkupila dres kapitena sa susreta u Leskovcu, a fond od milion dinara ide u humanitarne svrhe

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Promo/ Srđan Stevanović, www.starsport.rs

"Orlovi" lete na Evropsko prvenstvo posle 24 godine, a Fondacija Mozzart je u okviru velike humanitarne akcije otkupila od Fudbalskog saveza Srbije dres koji je Dušan Tadić nosio na istorijskom susretu u Leskovcu! Celokupan iznos od milion dinara biće prosleđen Školi za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" iz Novog Sada, koju je izabrao kapiten naše reprezentacije.

Fudbaleri Srbije osvojili su bod protiv Bugarske i obezbedili učešće na kontinentalnom šampionatu, a Tadić je pružio još jednu sjajnu partiju. Kapiten je uputio precizan centaršut iz kornera u akciji koja je donela izjednačenje, a odmah potom je zabeležio asistenciju u humanoj misiji!

Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: Promo/ Srđan Stevanović, www.starsport.rs

As Srbije i Fenerbahčea, koji je inače i član Upravnog odbora Fondacije Mozzart, ostavljao je srce na terenu tokom celih kvalifikacija, a u samom finišu je baš njegova asistencija bila presudna za plasman na EP. To veliko srce pokazao je i posle duela sa Bugarskom, kada je poklonio svoj dres za humanitarnu akciju.

Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" iz Novog Sada je jedinstvena institucija u regionu koja ima misiju da obrazuje decu i odrasle sa svim vrstama smetnji u razvoju, tokom čitavog njihovog života. Kroz multidisciplinarni pristup obrazovanju, socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti, različite programe i aktivnosti, učenici se osnažuju za uključivanje u okruženje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA