Vreme čitanja: oko 1 min.

Fiorentina ponovo dopunjava svoje redove Srbima, na meti bivši fudbaler Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio bi to transfer karijere za desnog beka

  • 1
Dejan Stanković, Aleksandar Katai i Milan Gajić, FK Crvena zvezda Foto: MN Press / Marko Metlaš

Prema pisanju italijanskog lista "Korijere delo Sport" Fiorentina užurbano radi na dovođenju defanzivca koji bi pokrivao desnu stranu terena, a na listi od tri imena nalazi se između ostalih i fudbaler iz Srbije.

Milan Gajić bi nakon godinu i po uspešnih dana u Moskvi mogao da napusti CSKA i potpiše za popularnu Violu, ali se među imenima pominju i Hrvat Josip Juranović iz redova Union Berlina, kao i Emil Holm fudbaler Specije.

Desni bek, koji ima i jedan nastup u dresu Srbije, briljira u Premijer ligi Rusije i u formaciji sa ving-bekovima idealno se uklapa u timsku filozofiju. Na 62 meča za klub dao je 6 golova i upisao 8 asistencija i u poslednje vreme je sve više onih koji smatraju da bi mogao da dobije i poziv selektora Piksija.

Za sada se cela priča svodi na interesovanje Fiorentine, pa ostaje da se vidi kako će se sve razvijati. Ukoliko bi prešao u Firencu bio bi jedanaesti Srbin u klubu i bio bi saigrač sa Nikolom Milenkovićem.

Tokom karijere Gajić je nastupao i za OFK Beograd, Bordo i Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda ponovo vodi: Stelac je Mirko Ivanić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    20. novembar 2023 | 18:09

    Baš čudno ,sveznalice u Srbiji su ga okarakterisali kao nekog ko ne zna da šutne loptu ,i da treba što pre da ode iz Zvezde ,kao i Krstovića i ko zna koliko igrača pre njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA