Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten Junajteda insistira na dovođenju "čuda od deteta" iz Benfike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skauti kluba iz Mančestera pratili su sve nastupe fudbalera Benfike od početka sezone

  • 0
Žoao Neveš Foto: Tanjug/AP

Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš insistira da klub sa Old traforda u januaru angažuje mladog portugalskog fudbalera Žoaoa Nevesa, prenose britanski Dejli mejl.

Fernandeš smatra da bi Neves mogao značajno da unapredi igru engleskog fudbalskog kluba. Fernandeš igra sa Nevesom veznom redu reprezentacije Portugalije i tvrdi da bi fudbaler Benfike bio veliko pojačanje za "crvene đavole".

Britanski mediji ističu da će kapiten Mančester junajteda pokušati da ubedi mladog fudbalera da već u januaru naredne godine promeni sredinu.

Neves (19) je ponikao u klubu iz Lisabona, a za prvi tim Benfike odigrao je 38 utakmica i postigao je dva gola. On je 16. oktobra debitovao za reprezentaciju Portugalije na meču sa Bosnom i Hercegovinom, a za nacionalni tim odigrao je tri utakmice.

Neves ima ugovor sa Benfikom do 30. juna 2028. godine, a obeštećenje za njega iznosi oko 120 miliona evra. Skauti kluba iz Mančestera pratili su sve nastupe fudbalera Benfike od početka sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA