≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pustio dron sa zastavom "Velike Albanije", sad opet preti Srbima: "Zečevi tu sam da vam popravim sudbinu..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova provokacija upućena našem narodu

  • 28
Ismail Morina Foto: Instagram.com/ballist.morina

Fudbaleri Srbije igraće na svom prvom Evropskom prvenstvu posle 24 godine pauze i konačno će najveću smotru fudbala na Starom kontinentu sa pomnom pažnjom pratiti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu kod nas.

To je privuklo pažnju ne samo domaće javnosti, već i reginalne, a posebno su se time bavili ljudi u Albaniji, koji su negativnim komentarim napunili društvene mreže.

Jedan od onih koji se posebno izdvaja ostavljen je na zvaničnom Instagram profilu EURO 2024 i objavi u kojoj je potvrđen plasman Orlova u Nemačku.

Ismail Morina, čovek koji je pustio dron sa zastavom "Velike Albanije" na utakmici Srbija - Albanija 2014. godine u okviru kvalifikacija za EURO 2016, ponovo je poslao jezivu poruku upućenu Srbima.

Ismail Morina Foto: Printskrin / Instagram / euro2024

- Smirite se zečevi, tu sam da vam popravim sudbinu, ne brinite za to! Vidimo se u nokaut fazi - piše u njegovom komentaru.

Na šta je tačno mislio možemo samo da nagađamo, ali ono što bi trebalo da bude jasno je da bi njegove reči zvaničnici morali da shvate na maksimalno ozbiljan način.

Srbi u komentarima takođe nisu ostali dužni i odgovorili su Morini.

Podsetimo, tog 14. oktobra na stadionu Partizana pojavio se dron sa zastavom "Velike Albanije" koji je skinuo sa neba Stefan Mitrović. Ubrzo su ga opkolili albanski fudbaleri, a onda je došlo do nereda zbog kojih je meč prekinut. Iako je prvobitnom presudom meč registrovan 3:0 za Orlove uz tri oduzeta boda, odluka je preinačena, pa su gosti dobili pobedu za stolom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mosna

    22. novembar 2023 | 09:35

    Nekada su ovakvi ginuli pod cudnim okolnostima dok smo imali ozbiljnu službu...

  • Eto

    22. novembar 2023 | 09:05

    Kad ti mrznja bude smisao zivota i posto poto zelis da ti se tvoj narod divi a ti si obicna bezvredna nistarija. Za razliku od njega ja zivim svoj zivot punim plucima i bivam neko i nesto ali emociju koju on ima prema meni istu takvu, mada i jos vecu imam i ja prema njemu i sve njegovom

  • Vaske

    22. novembar 2023 | 09:09

    Radijacija ucinila svoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA