≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mesi optužio Brazilce za incidente i lupio "šljagu" Rodrigu, selektor Argentine najavio potencijalni odlazak!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bura se ne smiruje

  • 0
Argentina - Brazil, fudbal, Lionel Mesi Foto: Tanjug/AP/Silvia Izquierdo

Atmosfera u medijima nakon kontroverznog duela Brazila i Argentine na "Marakani" se ne smiruje. Incidenti koji su se dogodili na tribinama između pristalica dva tabora u koji se potom umešala policija ostavili su uticaj na samu igru dve ekipe, a posle slavlja aktuelnog prvaka sveta (1:0) svojim izjavama su malo vatre dodali Lionel Mesi i Lionel Skaloni.

Jedan od najboljih igrača današnjice je najpre izveo tim sa terena dok se situacija nije smirila, pa je meč zbog toga kasnio pola sata. U izjavi posle duela nije bio naročito rečit, ali je oštro prebacio loptu na stranu Brazilaca.

- Večeras smo ispisali istoriju, ali je važnije reći da sam pogođen represijom Brazilaca protiv Argentinaca još jednom. To ne može biti prihvaćeno. To je ludilo. Sa tim mora da se prestane odmah. Teško nam je ovo palo. Na tribinama su bili ljudi sa porodicama. Moglo je doći do tragedije - prokomentarisao je Mesi.

Interesantan je bio i potez Mesija tokom meča, kada se našao u razgovoru sa Rodrigom. Mladi igrač Reala mu je rekao da su kukavice, a Argentinac mu je odgovorio rečima da su oni svetski šampioni uz dodatak da pripazi na jezik.

Lionel Skaloni je sa druge strane sve iznenadio svojom najavom potencijalnog odlaska sa klupe, i pored sjajnih rezultata koje postiže.

- Sada je trenutak da se stane na loptu i da se razmisli o svemu. Ovi igrači su mi dali mnogo, ali moram da razmislim o svojoj budućnosti. Ovo nije zbogom, ali pritisak je ogroman i za njega je potrebno mnogo energije i zato je teško nastaviti u ovakvim uslovima, posebno da nastavimo i da pobeđujemo. Moram da razmislim. Ekipi je potreban trener koji može da uloži maksimalnu energiju - istakao je Skaloni.

Gde ima dima obično ima i vatre, pa su se povodom izjave selektora brojni igrači obratili medijima u čudu uz nadu da će Skaloni ostati.

(Telegraf.rs)

Video: Duh Mundijala živi u Kataru, navijači Srbije stižu na Mundobasket u Manilu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA