Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda "otvorila vrata" luksuznog restorana: Ovako izgleda loža za koju karta košta 6.000 evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-belima na ovome mnogi mogu da pozavide

  • 5
FK Crvena zvezda, centralna loža Foto: Marko Jovanović

Rekao je nedavno Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, da je srpski šampion poslednjih nekoliko godina uložio oko 10 miliona evra u rekonstrukciju Marakane i da ona sada ispunjava sve UEFA standarde!

Ono na šta u redovima Zvezde definitivno mogu da budu ponosni, kada je u pitanju to renoviranje, jeste centralna loža na zapadnoj tribini, loža na kojoj mnogi evropski timovi mogu da pozavide.

Kao što je i planirano, loža je završena pred početak Lige šampiona, a u Zvezdi su pre nekoliko dana odlučili da je otvore za novinare i iste ugoste. Tom prilikom su i nastale fotografije lože za koju godišnja karta košta 6.000 evra.

Ukratko, u pitanju je luksuzni restoran poluzatvorenog tipa. Površina restorana je 290 kvadrata, ima 130 mesta i svaki gledalac koji kupi kartu za centralnu ložu ima i mesto u restoranu,

Tamo će za vreme utakmice moći bira 10 vrhunskih srpskih specijaliteta koji će se spremati tamo, a bažna stavka je i ta da će restoran raditi samo za vreme utakmica.

Ono što je svakako važno pomenuti jeste ljubazno i i te kako profesionalno osoblje restorana koje u svakom trenutku brinu o gostima i čine da ugođaj bude još lepši.

Takođe, jedna od "domaćica" bila je i srpska misica Ankica Živković koja je trenuno zaposlena u fudbalskom klubu, dok je s druge strane čest gost i na utakmicama košarkaške sekcije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ra

    22. novembar 2023 | 12:46

    Sta da gleda za 6000€ amatere strasno

  • Dragan

    22. novembar 2023 | 14:10

    Nazovite stvari pravim imenom,nije zvezda ulozila 10 miliona vec drzava

  • miki

    22. novembar 2023 | 15:33

    Vecina koja dodje tu i neplati tu cifru nego budu gosti kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA