≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mekalister provocirao Brazil posle njihovog prvog poraza ikada kod kuće u doigravanju: "Pa to je po***ć"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je sve samo ne primereno

  • 0
Aleksis Mekalister i Đovani Foto: Tanjug / AP

Nakon sjajne pobede selekcije Argentine na Marakani rezultatom 0:1 i povlačenja gostujućeg tima sa terena usled sukoba na tribinama u kom je učestvovala i policija, centralni vezni fudbaler Liverpula, Aleksis Mekalister imao je ponižavajuću izjavu kojom je razbesneo Brazilce.

- Takav trijumf, pa još na mitskom stadionu - započeo je intervju vezista Liverpula.

- Pobedili smo Brazil u kvalifikacijama za Svetsko prventstvo, i to još na Marakani. Pa to je po***ć - nastavio je u svom stilu Argentinac, i sa dozom podsmevanja i arogancije uspeo da isprovocira poraženi tim, kao i veliki broj navijača.

Podsetićemo da je Mekalister bio jedan od ključnih igrača za osvajanje Mundijala prošle godine, što mu je verovatno podiglo samopouzdanje do visina i donelo transfer iz Brajtona u Liverpul.

Argentina je tokom poslednje dve godine osvojila Kopa Ameriku i Svetsko prvevnstvo, a sada je to začinila istorijskom pobedom kod najvećeg rivala u kvalifikacijama za odbranu planetarne titule, pošto je ovo bio prvi poraz Brazila na domaćem terenu ikada u kvalifikacijama za najveću svetsku smotru fudbala.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači pale baklje zbog smrti Emilijana Sale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA