Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako bi favoriti uvek pobeđivali, kladionice bi bankrotirale": Ko će se pridružiti Kejnu u avionu za Berlin?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Englezi ističu da su spremni za velika dela

  • 0
Svetsko prvenstvo SP Katar Engleska - Francuska Geret Sautgejt Foto: Tanjug/AP

Prestižni Britanski portal "The Sun" prenosi kako se učešće Harija Kejna na Evrposkom prventsvu ne dovodi u pitanje i u razgovoru sa Geretom Sautgejtom otkriva ko će sve biti pozvan za EURO 2024.

- Štagod da uradi sa Bajernom ove sezone, ništa nebi trebalo da ga odvuče od podizanja trofeja u Berlinu - piše "The Sun".

Fudbalska reprezentacija Engleske ulazi samouvereno u prvenstvo naredne godine, pošto kako oni kažu ne ulaze kao favoriti, a izjavili su sledeće: - Ako bi favoriti uvek pobeđivali, kladionice bi bankrotirale!

Kapiten Kejn, Džud Belingem i Šo čvrsto veruju da je ovo konačno njihovo vreme i da su spremni za velika dela. Slaba pobeda nad Maltom od 2:0, iznenađujući remi protiv reprezentacije Severne Makedonije 1:1, su samo ubrzali puls svim igračima i povećali želju za pobedama.

Međutim u Engleskoj ima mnogo kritičara Sautgejtovog vođenja igra, oni su poprilično sigurni da Engleska neće ništa osvojiti dok je on na klupi nacionalnog tima.

Svetsko prvenstvo SP Katar Engleska - Francuska Hari Kejn i Geret Sautgejt Foto: Tanjug/AP

Selekcija Tri lava pokušaće da napadne trofej iz pozadine, i veruju da će ključ njihovog uspeha na EP biti igrači bez kojih su igrali kvalifikacioni period. Izgledali su sumnjivo u dobrani bez povrđenog Džona Stounsa. Značaj Mekgvajerovog odbrambenog učinka je ne retko potcenjiv, ali zbog svog iskustva veruje se da će sigurno biti u sastavu ekipe.

- Nemojte se zavaravati ovaj tim je savršen. Tim nema dubinu snage u koji bi neki navijači ili takozvani stručnjaci želeli da varuju. Takodje tim ima problem sa levim bekom, Engleskoj je potreban Luk Šo ponovo u formi. Ben Čilvel iz Čelzija je povređen i nemamo nijednog drugog igrača spremnog za tu poziciju. Riko Luis koji ima 19 godina je dobio sjajnu priliku u Skoplju i opravdao je tako što nije primio gol, imamo ga u vidu za SP 2026 -rekao je selektor Gordog Albiona za "The Sun".

Inače, Engleska će an žrebu biti u prvom šeširu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA