Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina od četvrtka pušta u prodaju karte za meč za Zvezdom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cene će se kretati od 800 do 1.500 dinara

  • 1
FK Vojvodina Foto: Telegraf

Vojvodina je objavila da će se karte za meč sa Crvenom zvezdom naći u prodaji od četvrtka. Inače, pomenuta utakmica 16. kola Superlige Srbije na programu je u subotu sa početkom od 16 časova.

Cena karata će se kretati od 800, koliko koštaju mesta za sever, jug i istok, do 1.500 kolika je cena za zapadnu tribinu.

Klub je saopštio i mesta na kojima će se odvijati prodaja ulaznica.

Četvrtak: na prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od 9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: na prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od 9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu

Napomenuto je da vlasnici sezonskih ulaznica za zapad mogu da preuzmu pozivnice za pomenutu tribinu u navijačkom šopu i to na dan utakmice.

Takođe, iz kluba ističu da je zbog bezbednosnog rizika, kao i u dogovoru sa policijom, odlučeno da istočna, zapadna i severna tribina budu rezervisane samo za domaće navijače. Na pomenutim tribinama ulaz sa obeležjima Crvene zvezde neće biti dozvoljen.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka susreta, a novosadski klub poziva navijače da svoja mesta na tribinama zauzmu ranije, kako bi se izbegle eventualne gužve na ulazima.

(Telegraf.rs)

Video: Bahar o lošem startu Zvezde: Lično ću da proverim šta se dešava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B.Grobar

    22. novembar 2023 | 15:43

    Mislite, valjda, za sklanjalicu protiv zvezdane. Kakva utakmica kakvi bakraci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA