≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Miloš Krasić otkrio koje fudbalske velikane je odbio tokom karijere i čime planira da se bavi

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne žalim što sam prešao u italijanski klub"

  • 0
Miloš Krasić Foto: MN Press / Marko Metlaš

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić je tokom vikenda odigrao revijalnu utakmicu za legende CSKA Moskve protiv kolega iz gradskog rivala Lokomotive, a tom prilikom se i prisetio nekih lepih dana iz svoje karijere, ali i onih koji mu nisu baš bili po meri.

Sada već bivši fudbaler je istakao da mu je period u Rusiju najlepši u karijeri, ali i da je u trenutku poželeo da napravi korak više. Tada je na stolu imao nekoliko sjajnih ponuda i odabrao je "Staru damu" što je otkrio u razgovoru za ruski "Čempionat".

- Šteta što nisam uspeo da se ustalim u Juventusu. Neću da krivim trenera i klub – i ja sam grešio… Trebalo je više da radim! Ali žalim što nisam ostao u Torinu bar još par godina. Počeo sam odlično i imao sam dobru prvu sezonu, ali onda su se stvari pogoršale. Zato je klub odlučio da se rastanemo. Mančester Siti i Bajern dali su konkretne ponude, ali izabrao sam Juventus. Ne žalim što sam prešao u italijanski klub. Srećan sam što sam igrao za jedan od najboljih timova na svetu.

Nadovezao se Krasić i na dva srpska igrača koja trenutno nastupaju za Armejce.

- Nisam imao priliku da pričam sa Milanom Gajićem, ali jesam sa Sašom Zdjelarom. Otkrio je da mu je fantatstično, da se i on i Milan osećaju divno u Moskvi. Srećni su ovde. Sviđa mi se način na koji igraju, ali mogu i bolje. I nemam sumnje da će tako i biti.

Otkrio je i šta planira nadalje i da li će ostati u sportu.

- Trenutno odmaram. Nigde ne radim. Nemam nikakvu poziciju. Ne znam šta će se dogoditi za godinu dana, dve ili tri. Možda ću raditi negde. Sigurno će to biti bliz uterena. Sto posto ću učiti trenerski zanat. Bio sam mlad igrač - zbog čega ne bih moje prošlo iskustvo sada iskoristio - rekao je Miloš Krasić.

(Telegraf.rs)

Video: Krasić: Tužno je što nas je tako rano napustio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA