Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi za Barselonu: Ter Štegen zbog povrede propušta peč protiv Rajo Valjekana?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ter Štegen je ove sezone za Barselonu branio na 17 utakmica, a njega bi na golu katalonskog kluba trebalo da zameni Injaki Penja

  • 0
Liga sampiona Dinamo Foto: Tanjug/AP

Golman fudbalskog kluba Barselona Mark-Andre ter Štegen mogao bi zbog povrede leđa da propusti meč protiv Rajo Valjekana u La Ligi, prenose španski mediji.

Ter Štegen (31) je pre nekoliko dana napustio trening kamp reprezentacije Nemačke zbog povrede leđa. On je zbog toga propustio prijateljske mečeve Nemačke sa Turskom i Austrijom.

Nemački golman se vratio u Barselonu gde je nastavio sa rehabilitacijom, ali i dalje ne trenira sa katalonskim klubom.

Španski mediji navode da Ter Štegen i dalje oseća bolove u leđima zbog čega će propustiti duel sa Rajo Valjekanom, koji je na programu 25. novembra. Trener Barselone Ćavi je zabrinut pošto bi nemački golman mogao da propusti i duel sa Portom u Ligi šampiona, koji će biti odigran 28. novembra.

Ter Štegen je ove sezone za Barselonu branio na 17 utakmica, a njega bi na golu katalonskog kluba trebalo da zameni Injaki Penja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA