Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada uspeš da savladaš samo Gibraltar to znaći da gubiš posao: Irska ostala bez selektora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Moraće da nađu zamenu

  • 1
Stiven Keni Printskrin: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Fudbalski Savez Republike Irske je zvanično objavio da selektoru Stivenu Keniju neće biti produžen ugovor nakon neuspeha nacionalnog tima da se plasira na Evropsko prvenstvo.

Nakon završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, Irska je zauzela četvrto mesto u Grupi B sa samo dve pobede u osam utakmica, oba puta protiv Gibraltara.

Keniju, koji je preuzeo vođstvo nad irskom reprezentacijom u aprilu 2020, istekao je ugovor nakon nedavnog remija (1:1) protiv Novog Zelanda u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dablinu prošlog utorka.

Savez je istakao da je došlo "pravo vreme za promene", nagoveštavajući novu fazu i nove strategije nakon Kenijevog odlaska s trenerske pozicije.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović o Zvezdi, Partizanu, grobarima, povratku u srpski fudbal, vređanju navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    23. novembar 2023 | 05:19

    Dođi u Srbiju, kod nas može sve. Prepotentan trener pred zadnju utakmicu u grupi kaže "još treba Bugarske da se bojim." A onda deset minuta do kraja te iste utakmice mi ganjamo rezultat da bi se provukli kroz kvalifikacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA