Vreme čitanja: oko 1 min.

Notingem Forest u velikom problemu: Nekoliko meseci bez prvog napadača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrao "rovit" za reprezentaciju Nigerije

  • 0
Notingem Forest - Sautempton 8.5.2023. Foto: Mike Egerton/PA via AP

Fudbaler Notingema Tajvo Avonji pogoršao je povredu prepona, te će morati da bude podvrgnut operativnom zahvatu. Ovu informaciju je potvrdio i menadžer fudbalera Stiv Kuper.

Pomenuti fudbaler je kuburio sa povredom od oktobra, a tokom reprezentativne akcije, kada je Nigerija odigrala nerešeno sa Lesotom (1:1) u kviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, pogoršao je stanje.

Biće to veliki hendikep za Notingem, uzimajući u obzir da je prvi strelac kluba. Podsećanja radi, on je u aktuelnoj sezoni odigrao 10 mečeva i postigao četiri gola.

- Biće odsutan mesecima. Podržaćemo ga i pokušaćemo što pre da ga vratimo u formu, ali ovo je zaista nesrećna okolnost i veliki udarac za njega. Postao je važan igrač za nas golovima koje je postigao i golovima koje će postići - rekao je menadžer fudbalera Stiv Kuper.

Potencijalni problem za Nigeriju je to što je fudbaler pod znakom pitanja za Kup afričkih Nacija koji je na programu od 13. januara do 11. februara.

(Telegraf.rs)

Video: Ovi stadioni gradskih rivala skoro da se dodiruju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA