Vreme čitanja: oko 1 min.

Luka Jović starter u derbiju Serije A: Da li je vreme za osvetu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka se prvenac srpskog napadača

  • 1
Luka Jović i Jaka Bijol, FK Milan i FK Udineze Foto: Tanjug / AP

Bolju prilike za prvenac u dresu Milana, Luka Jović možda nije mogao ni da poželi s obzirom na to da će za vikend igrati protiv bivšeg - Fiorentine!

Naime, Jović je ove sezone imao problema sa povredom, malo je ispao i iz ritma, te se nijednom nije upisao u strelce u dresu Rosnera, ali se očekuje da protiv Viole bude u startnoj postavi.

Jeste da italijanski mediji najviše pišu o Milanovom vunderkidu Frančesku Kamardi, međutim, dodaju i to da će Stefano Pioli dati i Joviću priliku od prvog minuta. Jedan od razloga je suepnzija Olivijea Žirua, drugi Piolojevo verovaje u kvalitete srpskog napadač kom je samo potreban "okidač."

Milan protiv Fiorentine igra u subotu od 20.45 časova na svom stadionu, a mediji na čizmi ističu da bi Jović brlo lako mogao da se osveti bivšem klubu koji ga je besplatno pustio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    24. novembar 2023 | 12:00

    Brate Srbine mi Zvezdasi ti zelimo da ponovo Krenes stazom uspehs .Dobro za tebe s i za Srpsku reprezentaciju pokazi svima koji te nrze da je nas inat proradio🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏😂💪🏻👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA