Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuveni Italijan osuo paljbu po Vlahoviću: "Nema fudbalsku inteligenciju, 75 odsto svega je njegova krivica"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stroge reči ovog fudbalera

  • 0
Dušan Vlahović, Juventus Foto: Tanjug / AP

Dušan Vlahović je stigao u Juventus u januaru 2022. godine, transfer je bio vredan čak 83.500.000 evra, ali, Srbin nije ispunio sva očekivanja, odnosno, ona koja su na njega nametnuli iako je bio poprilično skroman.

Čak i ove sezone, Vlahović ima 10 utakmica u Seriji A, gde je postigao četiri gola i jednu asistenciju, međutim, ni to nekima nije bilo dovoljno.

Sada se povodom njega oglasio i Paolo Di Kanio, bivši napadač Lacija i Vest Hema.

- Pre nekoliko meseci bih odgovorio 50:50, sada kažem da je 75 odsto Vlahovićeve krivice. Ako ste jaki, bez obzira na frustraciju zbog propuštenih šansi za gol, morate da se prilagodite situaciji. U Firenci je "goreo", uvek je verovao u uspeh i trudio se, igrao sa radošću. S Juventusom je, očigledno, drugačije - istakao je Di Kanio.

On je takođe objasnio i kako mu se ne sviđa to kako se Vlahović nosi sa pritiskom.

- Čak i po pitanju pritiska, osetio sam da je krh u njegovim izborima i da nije inteligentan fudbalski kada naiđe na poteškoće. Ja sam grub i direktan kada kažem da nema fudbalsku inteligenciju. Ne mislim da nije dobar i da ne može da igra za Juventus, ali mora da zna da radi jednostavne stvari i dovede saigrače u najbolje uslove. Mora da bude jak.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahović "spasio" klinca od obezbeđenja na kraju meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA