Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Partizana zovu navijače u Humsku na meč s TSC-om: Oglasili se Kalulu, Natho, Saldanja i Taki Nikolić

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su složni u poruci koju šalju svojim igračima

  • 0

Fudbaleri Partizana pred sobom imaju izuzetno težak meč u okviru 16. kola, gde će na svom terenu dočekati ekipu TSC-a iz Bačke Topole. Crno-beli su za ovaj meč najavili i besplatan ulaz za sve navijače.

Partizan ove sezone ima dosta "muke" sa svojim navijačima, koji su odlučili da bojkotuju ekipu i ne dolaze na domaću utakmicu.

Sada njihovi fudbaleri pokušavaju da ih razmrdaju, te je nekoliko njih objavilo i poruke.

Mateuš Saldanja je svoj klip objavio još ranije, a tamo je pozvao navijače na stadion, rekavši da mu treba njihova podrška.

- Ja sam Mateus Saldanja. Braćo, vaš aplauz me nosi! Želim da vas vidim i čujem na stadionu, želim da vas bude na desetine hiljada. Znam da verujete da možemo, svakim danom smo sve bliži. Zato, veruj! Verujem da ću davati golove, verujem u tim, pobedu. Verujte u nas. Vidimo se na stadionu - rekao je Saldanja.

Takođe, javio se i Aldo Kalulu, fudbaler iz Francuske.

- Kada sam došao u Partizan, svi su govorili da je Partizan porodica i tradicija. Kako dani odmiču, razumem i zašto. Vi činite tu porodicu, a mi vam uzvraćamo pobedama na terenu - istakao je Kalulu.

Kao miljenih navijača, Nemanja Taki Nikolić je takođe poslao svoju poruku.

- Samim tim što oni dolaze, ono što sam rekao, 12. igrač, jedna podrška, jedan motiv više da se što bolje predstavimo i nekada su oni taj vetar u leđa i podrška koja nam omogućava, da lakše slomimo protivnika.

Na kraju, javio se i Bibars Natho, koji je rekao da "postoji samo jedna adresa.

- Zato postoji jedna adresa, Partizan - Humska 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA