Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar optimista pred Vošu: "Poznajemo ih veoma dobro, ne postoji druga opcija osim pobede!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg Zvezde zna cilj za naredni meč

  • 2
Barak Bahar Foto: MN Press/Marko Metlas

Fudbaleri Crvene zvezde će od 16 časova gostovati Vojvodini, na stadionu "Karađorđe", u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je pred meč sa Vošom, da njegov tim ide na pobedu koja će predstavljati početak dobre serije.

- Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas - istakao je Bahar.

Bahar neće moći da računa na Olajinku, koga muče problemi sa povredama.

- Mislim da Olajinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olajinke moći sutra da pomognu. Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu - izjavio je Bahar.

Svestan je teškog rasporeda u oba takmičenja, kao i jakih protivnika.

- S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist - zaključio je Bahar.

(Telegraf.rs)

Video: Barak Bahar srećan zbog pobede: "Analiziraćemo na pauzi zašto igramo bolje u drugom poluvremenu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    24. novembar 2023 | 16:57

    Poznajemo ih i mi, imaju 20+ poraza u nizu sa mezimicom... Tako da sve je jasno

  • Слађана Точиловац Шаљић

    24. novembar 2023 | 17:34

    Браво.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA