≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi u centru skandala! Argentinac prevario suprugu sa novinarkom koja prati reprezentaciju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaje da se vidi šta je od svega ovoga tačno

  • 13

Neverovatne vesti stižu iz Španije! Velika ljubav između jednog od najboljih fudbalera današnjice Lionela Mesija i njegove supruge Antonele, kako javljaju španski Telecinco , ABC and 20 Minutos je u najvećoj krizi, pošto je Argentinac prevario suprugu.

Naime, jedan od najvoljenijih sportskih parova navodno je korak od razlaza. Tačnije, kako otkriva "Directo do Miolo", nakon 15 godina braka, argentinska superzvezda prevarila je svoju suprugu i majku svoje troje dece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Reč je o Sofiji Martinez, koja čak ima fotografije i video-zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Pogledajte fotografije Sofije Marinis:

Da podsetimo, Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga važi i za jednu od najlepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Osim toga, činjenica da Antonela nije izašla na scenu sa decom da proslavi osvajanje Zlatne lopte njenog supruga takođe je privukla pažnju na internetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    25. novembar 2023 | 10:56

    Ima li na ovom svetu jednog normalnog muškarca?!

  • Veteran

    25. novembar 2023 | 11:26

    To je uobičajena situacija kod svakog muža, ko radi na terenu mora da nađe drugu da se zanima ujedno da ne ispadne iz treninga......

  • ali

    25. novembar 2023 | 13:49

    Ona se za njega udala kad je bio siromašan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA