≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njukasl ponizio Čelsi i nastavio sjajan niz, važne pobede Lutona i Bornmuta u borbi za opstanak

Vreme čitanja: oko 1 min.

Blickrig Svraka u drugom poluvremenu razrešio sve dileme

  • 0
Džamal Lasels, Njukasl - Čelsi Foto: Tanjug / AP

U čuvenom terminu Premijer lige od 16 časova na terenima širom Engleske izašlo je ukupno deset ekipa, a drugi najatraktivniji meč dana obeležili su fudbaleri Njukasla.

Svrake su porazile Čelsi sa ubedljvih 4:1 i tako "spustile" Plavce na zemlju nakon sjajnog meča u prošlom kolu protiv Mančester sitija.

Već u 13. minutu Aleksandar Isak je probio led na asistenciju Luisa Majlija, međutim brz odgovor smo videli u 23. kada je Rahim Sterling postigao gol sa ruba šesnaesterca. U finišu poluvremena Kiran Tripije je mogao na isti način da vrati vođstvo, ali je bio zamalo neprecizan.

Blickrig Njukasla usledio je na isteku 60. minuta kada je prvo Džamal Lasels glavom iskoristio asistenciju Entonija Gordona, da bi u 61. ogromnu grešku protivnika realizvao i Žoelinton.

U 73. minutu ambicije Čelsija su ugašene pošto je drugi žuti karton dobio Ris Džejms, da bi do kraja duela Gordon postavio konačnih 4:1.

U borbi za opstanak odigrano je nekoliko bitnih duela, a najbitnija slavlja upisali su Luton protiv Kristal palasa 2:1 i Bornmut u gostima Šefild junajtedu 3:1.

Šeširdžije su pogocima Mengija i Brauna neutralisali gol Olisea i tako pobegli od zone ispadanja, dok su Trešnjice zahvaljujući Tavernijeu i Klajvertu srušili možda i najslabiji tim šampionata.

U preostalim mečevima Vest Hem je u gostima pobedio Barnli sa 2:1, dok je Brajton savladao Forest u Notingemu sa 3:2.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA