Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal je na čelu tabele Premijer lige! Haverc u 89. minutu obradovao Tobdžije pobedom u gradskom derbiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brentford nije uspeo da izdrži do kraja

  • 2
Kai Haverc Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Arsenala slavili su na uvek nezgodnom gostovanju protiv Brentforda u okviru 13. kola Premijer lige u pravoj drami, čime su na kraju uspeli da izbiju na čelo tabele engleskog šampionata, pošto su ranije danas Mančester siti i Liverpul odigrali nerešeno - 0:1 (0:0)!

Junak je bio Kai Haverc koji je postigao gol u sam smiraj meča u 89. minutu kada je već delovalo da će Pčele da se odbrane i da zadrže deo plena za sebe. Disciplinovano su se domaćini branili, ali na kraju nije bilo sreće da dođu do jednog osvojenog boda.

Sa druge strane, ovo je bio tek drugi gol za Haverca od kako je došao u Arsenal, ali mogao bi da bude i veoma vredan kada se na kraju sezone bude podvlačila crta. Ipak, još smo u jako ranoj fazi takmičenja i sve se lomi na proleće.

Prethodno je Arsenalu krajem prvog poluvremena poništen još jedan pogodak koji je postigao Leandro Trosar u 42. minutu, ali je to sve stopirano zbog ofsajd pozicije.

Posle ovog meča, Arsenal ima 30 bodova na prvom mestu, jedan više od Mančester sitija na drugoj poziciji i dva više od Liverpula na trećoj. Totenhem bi tu mogao još da se umeša u priču ako dobije Aston Vilu, pošto je na 26 bodova i sa +3 ide na deobu drugog mesta.

Brentford je sa druge strane na 11. poziciji na tabeli Premijer lige sa 16 bodova i ovo im je drugi vezani poraz.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler TSC-a dao gol iz kornera Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA