Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ako je moralo sve da uđe, neka je onda danas": Duljaj pozvao igrače da dignu glavu gore posle teškog poraza

Vreme čitanja: oko 2 min.

TSC je spakovao četiri gola u mrežu Partizana

  • 9

Fudbaleri Partizana poraženi su od TSC-a vrlo teško u meču 16. kola Superlige na stadionu u Humskoj ulici - 0:4 (0:3)!

Trener crno-belih, Igor Duljaj istakao je da je krivica za poraz samo njegova i da preuzima odgovornost za rezultat viđen večeras.

- Dogodilo se to da je TSC odradio ono što je hteo, dobili su nas. Primili tri gola na onakav način je neozbiljno, ali to je moja krivica. Ne mogu da krivim igrače, jer ih ja nisam pripremio kako treba. Moja je to odgovornost što smo ušli tako u utakmicu i na kraju krajeva se dešava da se primi ovakav gol, ali nedopustivo za Partizan. To ne umanjuje pobedu TSC-a, čestitke kolegi. Ova utakmica je prošlost za nas. Treba izvući pouke, da se glava ohladi i idemo dalje. Sledeća utakmica je važna, to je Vojvodina. Moramo da analiziramo kako smo primili tri jeftina gola. Sve što ko šta ima da kaže, ja snosim krivicu. Žao mi je što smo razočarali navijače, došli su u velikom broju. Ono što nam je drago jeste da i dalje veruju nama, a mi ćemo pokušati da im se odužimo na sledećoj utakmici.

Kaže da korner može uvek jako skupo da košta.

- Nema kada primite tri gola iz prekida, to je najjeftinije da napraviš korner, a može skupo da te košta. Kao da sam maler, možda treba da im to pričam. To je trenutak nepažnje, to dovodi do toga. Idemo dalje.

Naravno, nikada nije pravi momenat kada se gubi.

- Znate kako, nikad nije pravi momenat da izgubite. Ja sam jednom rekao da će doći do loše igre i do lošeg rezultata. Nažalost to se dogodilo na ovaj način, ako je moralo sve da uđe, neka je ušlo večeras. Glava gore, mi smo tim koji se ne predaje, pogotovo ni na ovako visokom rezultatu. Moja odgovornost je za poraz.

(Telegraf.rs)

Video: Lazetić: Šta reći, dešava se i ovakva utakmica, sad moram da ih spustim na zemlju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. novembar 2023 | 21:16

    Ovo je realnost do sada smo se čupali ali to je kraj.Sa ovim timom daj bože da budemo drugi ali i to je teško.Sve su ovo osim Saldanje i donekle Zahida limitirani igrači .Mali Ilić rupa neviđena.

  • Hm

    25. novembar 2023 | 21:15

    Pa nije ni pola uslo sto je trebalo. A vi ste izvukli 10 bodova od 92 do 98 minut uz penale i proproproduzene tekme

  • Mix

    25. novembar 2023 | 22:07

    Tek će da vam ulazi, ovo je samo početak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA