≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grizman presudio Rajkoviću u pobedi Atletika, Grinvud ponovo strelac za Hetafe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez golova na "Mestalji"

  • 0
Antoan Grizman i Alvaro Morata, Atletiko Madrid Foto: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Tokom subotnjeg dana i večeri odigrane su još tri utakmice u španskoj Primeri. Barselona je program otvorila nerešenim rezutlatom u Madridu, ali drugog iznenađenja u glavnom gradu nije bilo. Atletiko je sa 1:0 uspeo da izađe na kraj sa Majorkom i tako je pretekao Katalonce na tabeli.

Do pogotka Antoana Grizmana u 64. minutu Alvaro Morata je propustio dve izgledne prilike. U tom 64. minutu Mario Ermoso je uputio centaršut, a Francuz iz teške pozicije glavom pogodio mrežu.

Završnica nije protekla bez uzbuđenja, umalo je Amat Endiaje savladao Jana Oblaka, ali na sreću Slovenca udarac nije bio dovoljno precizan.

Predrag Rajković i Matija Nastasić su odigrali svih 90 minuta, baš kao i Nemanja Maksimović za Hetafe, koji je sa 2:1 porazio Almeriju.

Larži Ramazani je goste stavio u pol poziciju u sedmom minutu, ali je konačan rezultat postavljen već do poluvremena pogocima Mejsona Grinvuda i Borhe Majorala.

Duel Valensije i Selte iz Viga okončan je bez golova, najviše zahvaljujući golmanu domaćina Giorgiju Mamardašviliju. Sjajnom paradom je u 82. minutu sačuvao mrežu posle udarca Jaga Aspasa.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Navijač Atletika poginuo u centru Madrida: Tragedija na proslavi titule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA