≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdi protiv Jang Bojsa sudi Holanđanin koji je poništio Ronaldu gol protiv Srbije na Marakani!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dani Makeli biće na centru igrališta

  • 5
Dani Makeli Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21.00 čas igraju možda i odlučujući meč grupne faze Lige šampiona u Bernu protiv ekipe Jang Bojsa kada je u pitanju ostanak na evropskoj sceni, a saznali su i ko će im biti glavni sudija na ovom susretu.

Biće to preiskusni Dani Makeli iz Holandije, koji je svima u Srbiji ostao poznat po činjenici da je na meču između Srbije i Portugala u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na "Marakani" poništio čist pogodak Kristijanu Ronaldu zbog čega je ovaj potom podivljao.

Bacio je i kapitensku traku na zemlju, nije želeo ni da sačeka da se utakmica završi i demonstrativno je zbog toga napustio teren.

Pomagaće mu Hesel Stegstra i Jan de Vrajs iz Holandije, a četvrti arbitar je Mark Nagtigal iz iste zemlje. U VAR sobi sedeće Klaj Ruperti iz Holandije i Nejc Kajtazović iz Slovenije, dok je delegat Radenko Mijatović iz Slovenije, a posmatrač suđenja bivši španski sudija David Fernandez Borbalan.

Interesantno je da je Makeli već sudio ovim rivalima u međusobnom duelu 2019. godine kada je u Bernu bilo 2:2.

Inače, Makeli je sudio i Partizanu u porazu od Asterasa u Grčkoj 2014. godine, a ove godine delio je pravdu i na susretu Čukaričkog i Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)

Video: Nenad Lalatović o Zvezdi, Partizanu, grobarima, povratku u srpski fudbal, vređanju navijača

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvoje

    26. novembar 2023 | 12:13

    Aaaauuu jbt, al će da nam sad ovaj **be terma zbog tog tadašnjeg propusta, kad ni on, ni pomoćnik, nisu videli loptu koja je prešla za ceo metar gol liniju! Taj njegov propust ,poslao je gen.puk. Piksu i zarđale klošare u Qattar. Biće "igranka",mada negde i nema veze,jer Zvezda,svejedno ne liči ninašta.

  • Južnoprugaš

    26. novembar 2023 | 12:52

    Realno očekujem da sudi protiv Zvezde i da cigane upropasti kao što je i Ronalda ponizio na Rajku.Zapadnom klubu sudi zspadni sudija i sudija pred penzijom?! Dva bitna razloga zašto je uefa angažovala svog čoveka za prljave poslove!Da je uefa htela neku pravdu na ovom meču? Stavili bi da sudi Azer, Turčin ili neki kosooki Kazak islamske veroispovesti!

  • Vratiće se rode

    26. novembar 2023 | 12:12

    Ako ne budemo odigrali kako treba, može i sam Terzić da sudi🤷‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA