Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda se podsetila sezone od pre 10 godina: Tada je Vojvodina bila prekretnica, hoće li se istorija ponoviti?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pitaju se crveno-beli...

  • 3
FK Vojvodina-FK Crvena zvezda Foto: Marko Metlaš/ MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 2:1 Vojvodinu u jučerašnjoj utakmici 16. kola Superlige Srbije, posle koje su prišli na samo tri poena minusa iza Partizana, jer su crno-beli kiksnuli i doživeli debakl od TSC-a na domaćem terenu rezultatom 0:4.

To je bio povod da se crveno-beli na svom zvaničnom sajtu podsete sezone 2013/14 kada je tim bio u vrlo sličnoj situaciji, a kada je takođe na kraju podigao šampionski pehar.

Baš je tada 7. decembra 2013. godine, Zvezda slavila nad Vojvodinom identičnim rezultatom 2:1, samo se tada igralo na stadionu "Rajko Mitić", a Dauda je poravnao rezultat u 49. minutu pre nego što je Mrđa doneo pobedu crveno-belima.

Tada je Zvezda na zimsku pauzu otišla sa bodom minusa u odnosu na Partizan. Ali je posle pobede nad Vojvodinom, crveno-beli tim vezao deset pobeda u nizu, nadoknadio bodovni minus i potom podigao šampionski pehar.

Zvezda poentira činjenicom da je potrebna podrška navijača na tribinama, pošto je tog proleća prosek bio čak 22.000 navijača. Trenutno nije gotov ni zimski deo sezone, ali se u klubu iz Ljutice Bogdana nadaju boljim rezultatima.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda lako povela sa 2:1 u Novom Sadu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    26. novembar 2023 | 14:27

    Idemo braco Srbi gszite ovu tudjmanovu boraniju.Pozdrav Sumadinac🇷🇸

  • A u tiranI SLAVE LAZNJAKE

    26. novembar 2023 | 14:23

    SUdIJE , VAR , DULJAJ I JOS PONEKI IZ SAVEZ SU VASA PREKRETNICA.iGROM KOJU POKAZUJETE I PETO MJESTO BI VAM BIO USPJEH..VIDJELI SMO SINOC KAKO POCINJE DEMONTAZA PARTIZANA I NAJAVA LAZNOG PRVAKA KOJI CE SEDMI PUTA DA SE OGRNE LAZNOM TITULOM..TO STE VI..NIKO I NISTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA