Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Pazar kao TSC protiv Partizana: Četiri gola na gostovanju, Radnički se "smrzao" u Kragujevcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ubedljiva pobeda ekipe iz grada sa Jošanice

  • 1
FK Novi Pazar - FK Čukaricki Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Fudbaleri Novog Pazara kao da su "iskopirali" rezultat sa meča iz Humske od juče, pošto su na gostujućem terenu protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu spakovao četiri pogotka u mrežu domaćeg tima - 0:4 (0:2).

Od samog starta je četa iz grada sa Jošanice krenula jako i stigla je do prednosti posle 14 minuta kada je Obradović na asistenciju Ljajića zatresao mrežu.

Samo tri minuta kasnije isti strelac, ovoga puta na dodavanje Karaklajića je duplirao prednost, a potom je zablistao i Sejduba Suma u drugom poluvremenu.

On je postigao treći gol za Pazarce u 61. minutu i opet je Ljajić bio asistent, da bi na kraju i Adem uspeo da se upiše u strelce u 82. minutu pred sam kraj.

Posle nove pobede, Novi Pazar deluje jako moćno i sada je na četvrtom mestu na tabeli Superlige sa 23 osvojena boda i tu će se i zadržati posle ovog kola.

Radnički 1923 je na 10. mestu sa 18 bodova, koliko zapravo ima i Voždovac.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler TSC-a dao gol iz kornera Partizanu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија до Токија Русија до милвокија

    26. novembar 2023 | 16:07

    Није баш ископиран резултат пошто је Партизан примио 6 голова, али су га судије частиле поништивши два. А на мученом Партизану прекјуче и јуче се изређаше многи. На кошаркашима Ефес, фудбалерима ТСЦ, ватерполистима Нови Београд, на одбојкашицама Звезда ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA