≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sosijedadu pripala "ludnica": Sevilja završila meč sa dva igrača manje, Dmitrović tragičar, Sadik kao Žigić

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svašta smo videli na ovom meču...

  • 0
Umar Sadik Printskrin: X / tekkersfoot

Fudbaleri Real Sosijedada slavili su protiv Sevilje  sa 2:1, u okviru 14. kola španske La Lige.

Bio je bolji Sosijedad, i zasluženo je trijumfovao, a sve zahvaljujući znanju i spretnosti svojih fudbalera, kao i nespretnosti protivničkih.

Loše je počelo za goste, s obzirom na to da je već u trećem minutu srpski reprezentativac, Marko Dmitrović  pilično nesrećno postigao autogol.

A onda, devetnaest minuta kasnije viđen je nalepši detalj na meču, i to u režiji bivšeg igrača Partizana Umara Sadika.

Bivši napadač crno-belih dosta kuburi sa golovima ove sezone, o čemu svedoči i činjenica da je ovaj u meču sa Seviljom bio njegov tek prvi u novoj sezoni, gde je odigrao 11 utakmica u prvenstvu.

Ipak, mora se reći da je ovaj koji je postigao bio prava "lepotica", jer je došao sa nekih 30-ak metara od gola Marka Dmitrovića.

Umar Sadsik je primio loptu, vukao ju je nekoliko metara, činilo se praktično da i ne zna šta da uradi s njom, te je odlučio da odapne udarac i bilo je i više nego savršeno, pošto je postigao i gol.

Ovaj pogodak je podsetio i na čuvenog srpskog napadača, Nikolu Žigića, koji je sličan postigao protiv Rome sada već davne 2004. godine. Takođe je Žigić dobio loptu na ovoj razdaljini od gola, takođe nije imao nekih rešenja i šutirao je odlično. Jedina razlika jeste što je on to uradio levom nogom.

Taj gol je postao i čuven, pošto je Zvezda tada pobedila Romu sa 3:1.

Uspela je Sevilja da smanji rezultat u 60. minutu, preko Jusufa En Nesirija, a onda su u samom finišu utakmice nastupili problemi za goste.

Prvo je Serhio Ramos isključen nakon što je dobio drugi žuti karton, da bi nakon rasprave sa arbitrom, i Hesus Navas dobio crveni karton zbog preteranog ponašanja, te je Sevilja meč završila sa dva igrača manje.

Kada je reč o stanju na tabeli, Sosijedad je na petom mestu sa 25 bodova, dok je Sevilja tek 15, sa "samo" 12 bodova.

(Telegraf.rs)

Video: Asano gurao Bena u kontri, on mu uzvratio udaranjem po glavi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA