≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne, ovo nije Vejn Runi, ovo je Alehandro Garnačo! Junajted doživeo "deža-vi" zbog makazica i čuda Argentinca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan gol

  • 1
Alehandro Garnačo, Mančester junajted Printskrin: Arena sport

Fudbaleri Mančester junajteda ne igraju baš najbolje, svima je to jasno, ali, s vremena na vreme ovaj slavni klub "bljesne". Sada je to uradio protiv Evertona, već u trećem minutu, kada je bljesnulo njihovo "čudo" u vidu Alehandra Garnača.

Everton nije neko merilo, klub iz Liverpula je nakon kazne skoro i "predao" sve što je imao, te je samo pitanje da li će uspeti da ispliva iz probleme i da ostane u Premijer ligi, te je na neki način eventualna pobeda Junajteda "pod moranjem".

Međutim, ono što se dogodilo na meču, pravo je čudo.

Teško je da postoji navijač Mančester junajteda koji ne pamti "onaj" gol Vejna Runija protiv Mančester sitija koji se dogodio 2016. godine, a koji je tako i ušao u istoriju kao jedan od najlepših ikada.

Taj gol se pamti, a, sada u Liverpulu kao da je vreme stalo.

Početak meča, pomalo uspavani, Dijego Dalo centrira, lopta ima sličnu putanju kao taj gol, samo je umesto Runija tu Alehandro Garnačo. Ista putanja lopte, ista putanja igrača, korak unazad i onda makazice koje su preslikane.

Garnačo postiže gol, donosi slavlje svojoj ekipi, ali i čuđenje svih saigrača, pokazujući zašto se na njega ozbiljno računa u ovom klubu.

(Telegraf.rs)e

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA